Telefon: 0748 158 038
»
Info utile » Legea anti-fumat - ce modificari aduce aceasta lege istorica

Legea anti-fumat - ce modificari aduce aceasta lege istorica

Toate aceste reactii sunt firesti, insa trebuie avut in vedere un lucru: istoria arata ca toate aceste temeri sunt nefondate, iar schimbarea adusa de aceasta lege nu a afectat deloc evolutia acestor tipuri de afaceri.
In principiu, singura problema va fi cea legata de acomodare. La inceput, este de asteptat un val de protest din partea consumatorilor, care vor fi nemultumiti si vor evita o perioada localurile, dar dupa scurt timp se estimeaza ca totul va reveni la normal. Asadar, este necesara adaptarea la noua realitate.
Din punctul de vedere al antreprenorilor, acestia au in plan sa reamenajeze locatiile, sa le extinda sau chiar sa le schimbe, pentru a satisface cerintele clientilor fumatori, dar si pentru a putea functiona fara sa incalce legea. Astfel, s-a inregistrat o crestere considerabila a cererii de spatii cu terasa sau gradina. Va fi un efort destul de mare din partea antreprenorilor, care vor trebui sa investeasca pentru confortul clientilor, si vor fi nevoiti sa amenajeze terasele cu sisteme de incalzire, pentru sezonul rece.
De asemenea, se va inregistra o cresteree a cererii de spatii in care sa se infiinteze cluburi private de cigars si trabucuri, care sunt destul de des intalnite in strainatate. In aceste cluburi au acces doar membrii inregistrati.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!
Adauga Comentariu

Nume*  
Email
(nu va fi facut public)
   
Comentariu*  NEWSLETTER