Telefon: 0748 158 038
»
Info utile » Cele mai scumpe cartiere din tara - situatia preturilor la inceputul anului 2016

Cele mai scumpe cartiere din tara - situatia preturilor la inceputul anului 2016

Per general, doar doua centre regionale au preturile medii de peste 1000 euro pe metrul patrat (Bucuresti si Cluj-Napoca), insa toate marile orase au cartiere in care se depaseste acest prag.
In Bucuresti, pretul solicitat de vanzatori trece de 1000 euro in 22 din cele 27 de cartiere analizate, iar cel mai scump este cartierul Kiseleff-Aviatorilor, unde metrul patrat util ajunge la 2.739 euro. Acesta este insa cel mai exclusivist cartier din capitala.
In celelalte mari orase din tara, situatia este putin diferita. Exista cateva cartiere in care pretul mediu pe metrul patrat trece de 1200 euro, cel mai scump fiind centrul orasului Cluj-Napoca. Restul zonelor care se incadreaza in aceasta categorie sunt: Gheorgheni (Cluj-Napoca), Andrei Muresanu (Cluj-Napoca), Centrul Civic (Iasi), Grigorescu (Cluj-Napoca) si Marasti (Cluj-Napoca).
In acest studiu sunt incluse si cartierele in care pretul mediu pe metrul patrat este cuprins intre 1100 euro si 1200 euro. Acestea sunt: Zorilor (Cluj-Napoca), Copou (Iasi), Faleza Nord (Constanta), Buna Ziua (Cluj-Napoca), Manastur (Cluj-Napoca), Centrul Istoric (Brasov), Circumvalatiunii (Timisoara), Central (Timisoara), Soarelui (Timisoara).


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!
Adauga Comentariu

Nume*  
Email
(nu va fi facut public)
   
Comentariu*  NEWSLETTER