Telefon: 0748 158 038
»
Info utile

Info Utile Imobiliare Cluj - Vanzare Apartamente Cluj Napoca - Inchirieri Case Cluj

27. 9
2016
Anul trecut, Clujul a depasit Bucurestiul din perspectiva pretului cerut pe un metru patrat de apartament...


6. 5
2016
Este posibil ca in cativa ani sa vorbim despre Cluj vs Bucuresti, in aceeasi maniera in care vorbim astazi despre Milano vs Roma, Barcelona vs Madrid, Abu Dhabi vs Dubai sau Delhi vs Mumbai?


22. 4
2016
Atunci cand locuiesti la apartament, niciodata nu simti ca dispui de suficient spatiu. Pentru a impiedica numarul de metri patrati sa te deranjeze, iti prezentam o serie de sfaturi care sa te ajute sa maximizezi eficienta spatiului de care dispui si in acelasi timp, sa te joci cu decorul in asa maniera incat acesta sa para mai mare.


25. 3
2016
Un studiu recent, realizat in luna februarie a acestui an, ne prezinta o situatie a preturilor solicitate de proprietari pentru apartamente, atat in blocuri noi cat si blocuri vechi. Studiul s-a facut in marile orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara.


16. 3
2016
Incepand de azi a intrat in vigoare Legea anti-fumat. Este un moment istoric pentru toate barurile, restaurantele, cluburile si, in general, penru toate unitatile comerciale in care era permis fumatul. Reactiile oamenilor sunt cat se poate de diverse... unii aplauda, bucurosi de lipsa mirosului de tigara din localuri, altii boicoteaza intens legea, sustinand ca declinul afacerilor va fi iminent.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >> 


NEWSLETTER